Steampunk Misfits – Dead or Alive på SilverSteam

Steampunk Misfits - Dead or Alive

Det är en stor glädje att få meddela att mini-novellsamlingen Steampunk Misfits – Dead or Alive delas ut gratis till de 100 första besökarna på SilverSteam Festivalen nu i helgen (www.silwersteam.se). Den innehåller tre noveller om de dysfunktionella kvasi-hjältarna i New Wild West-världen. För den som inte har möjlighet att komma till festivalen och få ett eget exemplar av denna för festivalen framtagna utgåva så följer samlingens baksida och förord nedan.

Baksidestext:

Steampunk Misfits har kommit till stan och New Wild West kommer aldrig mera bli sig lik. Lär känna Lady – kvinnan med snövit klänning, tvåhandsvärd på ryggen och hydraulisk armprotes, Dough – den smarte orchen med plommonstop nedtryckt i pannan och pumphagelgevär i näven och Nippon – den falskspelande kortvuxna, hon med vitsminkat ansikte, sylvassa hårnålar och ett elakt flin över läpparna. Och möt Dr Post Mortem – västerns kallaste prisjägare, med fladdrande kappa, långskjutare på höften och ett förflutet vars skuggor han aldrig slipper undan. Tillsammans möter de världen på det enda sätt de kan. Med bly.

 

Steampunk MisfitsDead or Alive är ett smakprov på noveller från en kommande större novellsamling som mejslar ut Dr Post Mortems och hans kamraters öde och förflutna. Tre humoristiska och sarkastiska noveller i gränslandet där steampunk möter vilda västern möter fantasy. Allt ihopkokat, destillerat och upptappat på ett sätt som inte följer några traditionella mönster. Håll hårt i hatten – Välkommen in i en galen värld!

 

 

      Förord –

 

Hej käre läsare

 

Du håller i din hand ett smakprov av den galna och steampunk-genomsyrade vilda västernvärlden, New Wild West. Tre noveller där de fyra dysfunktionella prisjägarvännerna i Steampunk Misfits tar dig med på svindlande, skruvade äventyr där traditionella fantasymönster smulas sönder under deras grova lädersulor. Så håll i hatten och följ med. Kanske lockas just du till ett skratt.

   Novellerna är en del av en större samling berättelser om Steampunk Misfits där Dr Post Mortems mörka och tunga förflutna successivt mejslas fram ur en färgsprakande och actionspäckad förgrund. Om du gillar vad du ser så håll ögonen öppna efter den fulla samlingen noveller som förhoppningsvis står färdig framåt hösten 2018. I väntan får man gärna följa arbetet via min blogg, eller varför inte grabba tag i något av mina andra verk under tiden? De finns presenterade i slutet av boken. Trevlig läsning!

Mattias Kuldkepp, aug 2017

 

Mycket nöje!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s