Minnesskymning

28574980-origpic-73383d.jpg_0_0_100_100_162_241_85

Minnesskymning 

En ung kvinna hittas död i skogen vid Siljan och spåren leder polisen till den enstörige pensionären Evert Johansson. Tigande döms den gamle mannen under tung bevisbörda till livstids fängelse och bygden är i chock. Alla vill glömma och gå vidare, men varför ville Johansson inte tala? Och var han verkligen ensam om dådet? Den till Dalarna nyinflyttade dykinstruktören Anders Rask kan inte låta saken bero och börjar ställa trevande frågor, men nyfikenheten har sitt pris. Vakande ögon ruvar på en hemlighet och en krypande sanning uppdagas. Inom kort står Anders i centrum för händelser som driver honom och hans familj mot en oundviklig brant.

Minnesskymning är en klassisk spänningsroman förlagd till det fiktiva samhället Jarlstorp vid Siljan i Dalarna. Handlingen visar ett Sverige i förändring, där konflikter sjuder under ytan i mötet mellan det gamla brukssamhället och den nya ekonomin, där fördomar gror och betvingas, och där kärlek och vänskap ställs på prov.

Detta är min senaste bok. 354 sidor. Inbunden.

Sagt om Minnesskymning:

Minnesskymning är en spännande bok som är svår att släppa när man väl börjat på den och jag sträckläste den faktiskt. Jag hoppas det inte tar alltför lång tid innan Kuldkepp kommer med nästa bok!

BOKBLOGGEN BOKLYSTEN

När jag läste om handlingen av Minnesskymning lät det verkligen som en bok i min smak och den levererade verkligen.

ZELLYS BOKBLOGG

Så kommer vi till handlingen i boken som enligt mitt tycke är väldigt bra, både spännande och ibland trevlig, riktigt småmysig faktiskt.” 

”Sammanfattning: En läsvärd deckare med mycket spänning.”

MIAS BOKBLOGG

”På det hela taget är Minnesskymning en lyckad deckare som har det mesta man som läsare efterfrågar. Mattias Kuldkepp visar prov på en riktigt fin berättartalang, och det ska bli spännande att se hur han väljer att utveckla den.”

JOHANNAS DECKARHÖRNA

Minnesskymning kan köpas direkt från förlaget Mörkersdottir:

http://morkersdottir.shop.textalk.se/sv/bocker/deckare-spanning/minnesskymning.html

eller från nätbutiker

http://www.adlibris.com/se/bok/minnesskymning-9789175990538